Evan Ernst

Gietvloeren

Waar de gietvloer eerst een imago had voor een vloer alleen voor de industriele bedrijfsvloer, deze trend gaat steeds vaker voorkomen ook in huizen. Er zijn al genoeg woningen die gietvloeren als vloer gebruiken. En dat is zeer begrijpelijk. Gietvloer geeft uw woning een luxe uitstraling, is volledig vlakloos en naaldloos en past in binnen vrijwel alle interieurs. Daarnaast functioneert deze vloer met vochtwerende werking op ieder plek in huis.

Naadloos en vlak

Een van de kenmerken van een gietvloer is dat ze volledig vlakloos en naadloos worden gelegd. Dat is ideaal als u kinderen heeft die knoeien of verharende huisdieren. Want je hebt geen last van naden of kieren. Ophopend vuil in de naden van uw vloer is verleden tijd. Dit scheelt veel werk aan poetsen en vegen. Daarnaast is een gietvloer met zijn naadloze vormgeving volledig waterdicht, dus ideaal voor vochtige ruimtes. Terwijl langzaam het weer steeds slechter wordt in het herfst seizoen, maken wij ons alvast klaar voor de hevige regenvallen. Hoe fijn is dat je met een gietvloer niet meer bang hoeft te zijn voor kromtrekkende vloeren. KlussenbedrijfArnhem kan u helpen met het aanleggen van uw gietvloer zodat u daar geen last van hebt.

Alle soorten en maten

Mensen die denken dat een gietvloer geen sfeer kan geven en daarom meer in een bedrijfspand hoort, heeft het goed mis. Gietvloeren in woningen wordt steeds populairder. Mede dankzij de vele opties die je hebt bij het aanleggen van een gietvloer. Een gietvloer hoeft zeker niet altijd grijs of wit te zijn, maar is verkrijgbaar in iedere kleur die je wilt. Creer rust in je woonkamer door voor een kleur te gaan of ga voor een speels effect en meng 2 kleuren samen. Een voordeel van de laatste variant is dat je minder goed de viezigheid en stoffigheid ziet. Gietvloeren zijn er in alle soorten en maten. KlussenbedrijfArnhemm kunt u hiermee veder weg helpen.

Pu gietvloer

Polyurethaan gietvloer, oftewel de Pu gietvloer genoemd, wordt gemaakt van kunststof. Deze optie is een goede en populaire keuze voor uw huis. Omdat het kunststof de vloer licht flexibel maakt. Dit klinkt niet echt als een overtuigende punt maar, de vloer voelt hierdoor erg comfortabel aan en is geschikt voor vloerverwarming nu klinkt het interessanter. Daarnaast is ook deze vloer in bijna iedere gewenste kleur beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *